Tänään on taas ollut sellainen päivä, että missään ei ole ollut mitään järkeä. Olen ajautunut keskelle pahimmanlaatuista itsetuntokriisiä ja pahin kriisin aihe on tissit. Tai siis se, ettei niitä oikeasti ole. Lueskelin yöllä silikoniasiaa erilaisilta nettisivuilta. Tahtoisin kyllä kovasti entisen itsetuntoni takaisin. Voi olla että muistan väärin, mutta eniten tätä kriisiä lietsoo se, että toi mun ukko ei hirveesti suostu koskemaan tisseihin. Aivan naurettavaa saada tämmösestä kriisi aikaseks, mutta minkäs teet. Muutenkin ehkä ollut tää eläminen ja oleminen kurjaa taas.

Saatanallinen tuuli oli ulkona kun tulin töistä. Astuin ulos autosta ja tuulenpuuska vei multa hatun ja ruokarasiat kädestä. Onneks rasiat pysy kiinni, muuten olis saattanu itku tulla kun olis nuggetit ollu pitkin maita ja mantuja. Huomenna näyttäis sääennusteen mukaan tulevan vettä.

Hieman pistää tuo viikonloppu jännittämään, lupasin viedä tuon ukon näytille meidän vanhuksille. Mä olen itse tavannut ukon vanhemmat jo tuossa useampi viikko sitten mutta olen suhtautunut pienellä varauksella siihen että veisin tuon näytille. Olen vähän ollut kahden vaiheilla että kannattaako tätä juttua enää jatkaa kun tuo ukko on joissain asioissa jumittunut älykapasiteetiltaan nelivuotiaan tasolle. Mutta pakkohan se on, kun en kestäisi ilman tuota enää juuri elää. Tai kestäisin, mutta en halua palata siihen aikaan takaisin jolloin olo oli tyhjä ja turta eikä elämässä ollut mitään.

Tänään sain vihdoinkin hoidettua monia juoksevia asioita. Ostin uudet kehykset noihin Muumi-julisteisiin että sain vihdoin tehtyä niistä taulut seinälle keittiöön. Ja ostin vihdoinkin tuulilasinpesunestettä ja laitoin sitä jopa typötyhjään säiliöön. Ja lisäsin jäähdyttäjään nestettä ja vettä. Ja pesin pyykkiä! ...Jotka ovat edelleen tuolla koneessa odottamassa ripustamista.

Voisin jopa päästä tänään ennen kolmea aamuyöllä nukkumaan. Kunhan ripustan pyykit ja käyn suihkussa. Hiukset on niin likaiset ettei näillä kehtaa mennä nukkumaan, saatika asialliseen työhön huomenna. En kehtaa kärytä rasvalta ja paskalta työssä jossa pitäis näyttää (ja tuoksua!!!) freesiltä. Eli eipä muuta kun katson Frasierin loppuu ja menen suihkuun ja nukkumaan.