It doesn't feel so good anymore. Don't know why. Eli ei tunnu enää niin hyvältä. En tiedä miksi. En osaa eritellä. Ehkä se taas pikkuhiljaa tästä. Tuntuu vaan niin oudolta. En osaa suhtautua enää mitenkään mihinkään, jos siihenkään. Elämä on niin kummallista toisinaan. Ai kauheeta, mietin tänään jo lähtemistä koko paskasta. Jos vaikka jättäis kaiken ja lähtis Goalle. Tai Etelä-Ranskaan viljelemään viiniä! Tai Ruotsiin ravihommiin. Ihan minne vaan, että pääsis pois tästä kaikesta paskasta.

Tuntuu niin siltä että mikään ei kiinnosta. Jos saisin valita, niin makaisin vaan sohvalla näivettymässä pois. En kävis missään enkä tekis mitään. Olisin vaan ja makaisin. Hoitaisin kissat kyllä, kunhan joku muu tois nille ruuan kaupasta. Tekisin niin jos vaan olis pokkaa. Kuulostaapa taas terveeltä tämä meno. Vielä kun jaksais kiinnostua jostain tässä maailmassa, niin menis ihan kivasti. Mutta kun mikään ei kiinnosta. Elämä on varsinaista pakkopullaa eikä tästä saa enää mitään irti. Kiukuttelen vaan kaikille eikä mistään tule mitään. Helpointa olis antaa olla vaan. Ihan kaiken. Miten helpolla sitä sillon pääsiskään...

En jaksa nyt miettiä, täytyy mennä nukkumaan että selviän aamulla keikalle. Tai siis että pysyn hereillä ja skarppina. Ei ole millään tavalla mitenkään nyt hyvä tämä.