Olin tänään piristämässä vanhuksia palvelutalolla. Tulivat hirveän iloisiksi pelkästä hevosen näkemisestä, puhumattakaan siitä että pääsivät vielä reen kyytiin! Ja minä tulin hirveän iloiseksi kun sain makkaraa, laskiaispullaa ja kahvia (minä en tykkää kahvista, juon mielummin teetä) palkkioksi, siis vanhojen ihmisten hymyjen lisäksi. 

Lisäksi tänään kävin hakemassa vähän painavia rehusäkkejä. Joo, minä en saa nostella mitään painavaa selkäni takia. Pitihän ne säkit kuitenkin saada autoon ja autosta rehuhuoneeseen. Eka säkki siirtyi talliin nätisti, tokan kanssa kävikin sitten hassummin. Jouduin nostamaan säkin auton takapenkiltä selällä, enkä saanut jalkalihaksia avuksi. Rupesin nostamaan säkkiä, nostin sen auton ulkopuolelle ja rupesin kampeamaan olalle. Kuului vitunmoinen NAKS ja putosin kivusta turvalleni keskelle jäistä pihaa. Sattui niin maan vitusti. Ja tietysti se säkki piti kantaa kuitenkin itse talliin... Väänsin itkua koko matkan kotiin, autossa oli hirveän vaikeaa istua ja teki niiiiiin kipeää. Noh, nappia naamaan ja meno jatkuu.

Päätäkin särkee. Ja väsyttää. Jos nyt menis nukkumaan niin ehtis nukkua kellon ympäri. Huomenna olis työpäivä. Ja tallipäivä. Ja pitäis käydä hakemassa autoon tuulilasinpesunestettä, pääsi mokoma loppumaan. Ja samalla vois täyttää jäähdytinnesteen kun menee veden ja litkujen kanssa lutraamaan. Loistavaa. Ja panettais kun pientä oravaa. Harmi ettei ukko oo tavattavissa. Noh, viikonloppuna sitten. Kuka idiootti keksi kaukosuhteet?!

Ja hain sitten muuten töitäkin. Kesätyötä kun ei muutakaan ole tarjolla. Kai se pitäis kouluun mennä taas kun ei tästä muuten mitään tule...