Tietää sitä että huomenna mennään katsomaan kuinka suku kännissä kaataa puita, sahaa toisiltaan jäseniä ja raajoja irti ja pistää koko tontin sileäksi. Onneksi olen itse sisähommissa tekemässä ruokaa näille työn raskaan raatajille. Eli tiedossa siis isän puolen suvun 50v lahja, puusavotta. Iskä vaan ei ihan ollut perillä kuinka nopeasti puut kasvaa, neropatti oli kaatamassa tontilta kaikki isoimmat ja komeimmat puut... Onneksi äippä ehti hätiin sanomaan että ne puut ei kasva edes niiden elinaikana takaisin samoihin mittoihin, hyvä jos talon perijän (eli mun) elinaikanakaan.

Yritin tässä aikaisemmin päivällä etsiskellä vähän huonekaluja suht edullisesti, tarvitsisin lasivitriinin, vaatekaapin ja jonkinlaisen lipaston ja kirjahyllyäkin voisi harkita. Katsoin kaikki mahdolliset sivustot nettihuutokaupat mukaanlukien, mutta en löytänyt käytännössä yhtään mitään. Noh, onneksi on kirppareita ja vastaavia mistä sitten löytää edullisemmin. Ja onhan tässä kesään asti aikaa etsiä, sitten täytyy tosiaan uuteen luukkuun olla vähän enemmän säilytystilaa kun tänne, täällä kun oli vaatehuone valmiina. Ellei uudessa kämpässä sitten ole vaikkapa kiinteitä isoja vaatekaappeja tai vastaavia..

Ei muuten mitään ongelmaa, mutta kun noita vaatteita ja kenkiä on niin HELVETISTI... Pitäis ennen muuttoa tai viimeistään muuton yhteydessä käydä raa'alla kädellä koko vaatekaappi ja kengät läpi. Tiedän että tuolla on ainakin muovipussillinen hyväkuntoisia, ehjiä ja kivoja vaatteita joita mä en käytä enää tai ne on jääneet liian pieniksi. Kun vaan sais aikaseks. Ja pitäis ne vaatteet siivota sieltä vaatehuoneen lattialta, pestä likaiset/puolipitoiset jne jne ettei tartte antaa pois likaisia vaatteita ja toisaalta ettei muutossa tartte kantaa itte likasia vaatteita. Tänäänkin olis ehtinyt pestä monta koneellista pyykkiä. En oo saanu yhtään mitään aikaiseksi, en edes löytänyt kadonnutta Muumi-lusikkaa.

Enkä oo edes jaksanu ruokaa laittaa. Aamupalaksi söin valkohomejuustoa, kiiwiä ja metsämansikkaviiliä. Sillon siis seittemän tuntia sitten. Vois olla siis pizzaperjantai, varsinkin kun keskustassa on paikka josta saa vitosella äärettömän hyvää pizzaa! Joo. Kuulostaa suunnitelmalta. Huomenna pääsen sisähommissa laittamaan ruokaa. Listalla on nakkisoppaa ja illaksi broiskupastavuokaa. Säälin jo etukäteen jokaista joka joutuu syömään mun keitoksia. Toisaalta, kai niille pitää ruokaa laittaa kun tekevät puutöitä. Ja teenhän mä nykyäänkin työkseni ruokaa. Joo. Pizzaa. Pakastepohjista. Ja välillä makkaraperunoita. Onneks pääsee kesällä uusiin hommiin ja saa kokemusta esimiestehtävistä. Hurraa.