Hain isänpäivälahjaa Alkosta. Ostin pullon aitoa shampanjaa. Oli kyllä hävyttömän kallis pullo, mutta pikkuvikoja. Saatoin ostaa itselleni myös lauantain kunniaksi pullon suomalaista kuohuviiniä, Elysée nro 1 tarttui mukaan. Hetken jo taistelin itseni kanssa ostanko tämän vai rosee version. Tähän päädyin. Saattaa isän ilme venähtää kun huomenna lahjapussista paljastuu aito pullo shampanjaa, ihan sitä samaa mitä formulakisoissakin podiumilla poksautellaan auki.

Joopa. Huomasin kaipaavani sellaista ihmistä jota ei ole olemassakaan. Kuvittelin vain. Kuvittelin kaiken. Aivan kaiken. Ja kärsin siitä nyt niin jumalattomasti. Muistoksi jäi lievä kuume ja hyvin hyvin kipeä kurkku. Ei muuta. Ei mitään käsiin tuntuvaa. Nälkä vain ja kauhea kaipuu toisen ihmisen luo.

Miun pikkupojalla oli tänään vieroitus. Mamma lähti ravitallille reeniin ja poika jäi kotiin. Tulihan se tämäkin päivä nähtyä...

Ja jauheliharuoka oli onnistunutta. Paistoin tomaattia, herkkusieniä, makeaa paprikaa ja grillivihanneksia, toisessa pannussa kärtsäsin jauhelihan texmex-mausteseoksen kanssa ja sotkin nuo kaksi keskenään ja tööttäsin vähän ruokakermaa sekaan ja ääntä kohti. Oli oikein maukasta.