Aloitin kuin aloitinkin vihdoin siivousurakkani. Postiluukusta kolahti nimittäin kirje isännöitsijältä, että tahtoo tulla tarkastamaan wc-fasiliteetit koska vedenkulutus on noussut hirveästi ja epäillään että jonkun vessanpönttö vuotaa suoraa puhdasta vettä läpi. Joten loogisesti tietysti aloitin siitä, että laitoin lakanat pesuun ja pyykit koriin. Sen enempää en aio kylppäriin panostaa kun setä tulee käymään, keittiössä sen sijaan tapahtui paljonkin: kissanruokapurkit siirsin muovipussiin että vien ne metallinkeräykseen, siivosin irtoroskat lattialta ja pöytätasoilta sekä rikoin kissanruokien pahvilaatikot. Nyt keittiöön pääsee jopa kulkemaan ilman hyppimistä ja harppomista, pöydälläkin on tilaa ruuanlaitolle tai ihan vaan sille että tavarat saa laskettua käsistä.

Suunnittelen tässä samalla reissua Ikeaan, tarvitsen muutamia välttämättömyyksiä että asunnossani säilyy järjestys. Tarvitsisin ainakin lehtikorin, pienen pyykkikorin, koristetyynyjä ja päiväpeiton sohvaan. Ilmiselvästi asuntoni on vielä opiskelijan tasolla, tai sitten mulla on edelleen niin paljon tavaraa että voisin kalustaa kaksion.

Olen alkanut lämmetä yhtä enemmän ajatukselle, että muuttaisin naapurikuntaan. Helpottaisi elämää kauhistuttavan paljon, ja saisin ajaa autoa kyllästymiseen asti. Työmatka pitenisi reilusti, mutta ainakin matka tallille lyhenisi.

Joopa, tarkoitus olisi tosiaan saada nyt kämppä siivottua siihen kuntoon että kehtaan kutsua ihmisiä kylään. Huomasin ahdistuvani ajatuksesta, että koko kämppä pitäis siivota kerralla. Joten nyt siivoan pienempiä osioita kerrallaan, hetken kuluttua täällä voi jo imuroida! Seuraava askel on huomenna tyhjentää ja kerätä palautuspullot sekä siivota se kylppäri esittelykuntoon. Ai niin, ja vaihtaa ne ihanan puhtaat lakanat! Ja tiskaus on myöskin taas vuorossa... Ei perkele, taas ahdistaa! Jos tän kämpän sais siistiksi, niin lupasin itselleni uudenvuoden lupauksena että ylläpidän siisteyttä ja aina vapaapäivänä siivoan. Ahdistaa kun ei voi kävellä ilman sukkia, koska sitten on varpaat ja jalkapohjat täynnä kaikkea rottaa pienempää tavaraa kuten hiekkaa.

Nyt on niin hirveä nälkä, että täytyy lähteä jääkaapille metsästämään. Huomenna ansaittu vapaapäivä!