Tämä on sekava päivitys jolla ei ole kerrassaan minkäänlaista motiivia. Koska en keksi mitään muutakaan kerrottavaa, niin koen suureksi halukseni kertoa teille päivän ruokailuistani. Lista on lyhyt. Olen syönyt tänään yhden kampaviinerin, neljä ohuen ohutta kalkkunafileviipaletta, yhden Finduksen Teriyaki Beef pakasteaterian ja yhden juustolasagnevuuallisen. Hirvittävä määrä ruokaa. Tai no, ei periaatteessa. Ottaen huomioon, että olen syönyt koko päivän aikana tuon kaiken. Iltapäivästä kello puoli kahdesta alkaen.

Mulla on huomenna, tiistaina ja keskiviikkona vapaata. Ja miten juhlistan tätä? Istumalla läppäri sylissä kotona miettimässä syntyjä syviä. Juon teetä (Lipton, Strawberry) ja katson Putouksen toissa viikon jaksoa. Kuohuviiniä olisi jääkaapissa pullollinen mutta jotenkin ei vaalituloksen johdosta huvittaisi sitä korkata. Jollain kierolla tavalla uskoin ihmeeseen, niinkuin tahdon aina uskoa mahdottomaan. Mutta ei siitä sen enempää, tämä ei ole poliittinen blogi.

En oikeastaan jaksa kirjoittaa enempää koska ei ole mitään kirjoitettavaa. Paitsi pieni analyysi seuraavasta asiasta: kokeilin vaihtaa nukkumissuuntaa sängyssä. Ihmettelin kun nukutti niin perkeleen huonosti ja hyvää asentoa ei meinannut löytyä, yritin kuitenkin kolme yötä nukkua jalat ulko-ovelle päin. Viime yönä vittuunnuin oikein huolella kun unta ei meinannut tulla ja palelin ja muutenkin oli huono mieli. No, mitäs ihminen tekee kun kaikki menee huonosti valitsemallaan uudella polulla? Kääntyy 180 astetta ja palaa vanhelle polulle. Eli, minä käänsin pääni ulko-ovelle päin ja kas, nukuin yön kuin pieni porsas.

Ja kohta aion mennä jatkamaan porsastelua. Heti tämän Putous-jakson (ja seuraavan!!) jälkeen.

Tosiaan, tällä päivityksellä ei ollut kerrassaan mitään motiivia, kunhan vain halusin tuhota aikaa johonkin ja kertoa päivän syömisiäni. Plus halu kirjoittaa oli kova. Ja minusta liitoksistaan repeilevä Jaakko Saariluoma on käsittämättömän suloinen.

Ai niin, en ole ajatellut tuota itselleni haitallista ihmistä enää niin paljon. Taitaa olla ihastus / kiintyminen laimenemassa. Toivottavasti ainakin. Hulluksihan tässä muuten tulis. Tai siis hullummaksi. Olen jo ihan täysin kahjo. Nutcase. Ja erään testin mukaan olen tunteellinen järki-ihminen. 50-50 sekä järki- että tunneihminen. Aika jännä.