Ehdottomasti onnistunut viikonloppu. Perjantain baarireissu oli kyllä totaalinen floppi, en ihan äkkiä ota uusiksi. En kestä ylipukeutuneita ihmisiä, pissikset minimekoissa ja iltalaukuissa on jotain hirveetä. Sitä paitsi kiitos viime lauantain mulle ei edes maistunut alkoholi. Blaah. Kokis oli paljon parempaa. Ja sitä olis saanut kotonakin. 

Mutta muuten viikonloppu oli huippu. Ajelin eilen porukoille ja tänään käytiin sitten Lahdessa syömässä Haraldissa. Ihmettelin suunnattomasti kun mun karpalomehussa oli jäitä ja mystisiä punaisia marjoja. Joo, tunnistin ne kyllä karpaloiksi. Ruoka oli hyvää ja tyyristä. Ja eräs vähemmistön edustaja meinasi rutata meidän auton, ja olis pitänyt turpakäräjille vielä sen kanssa lähteä, siihen suuntaan näytti käsimerkkejä. Sehän ei ollut pikkubroidin vika, että kyseinen urpo tuli keskellä tietä, sokeasta kulmasta ja törkeää ylinopeutta. Veikku siis ajoi. Ja veikku lähti ylämäkeen taskuparkista liikkeelle. Ja jos se tyyppi olis vetäny auton ruttuun, niin olisin vetänyt käkättimeen. Ihan kylmästi ja keskellä Lahden keskustaa. Ja vain siitä syystä että olisi hidastanut mun nokosille pääsyä. Muropaketistako noi korttinsa oikein saa, täh?

Se olis duunipäivä huomenna ja paljon olis tekemistä. Pitää hakea uusittu pilleriresepti ja käydä palauttamassa Agrimarkettiin tavaraa ja ostaa pari säkkiä rehuja ja mennä poimimaan krapulainen pomo töihin. :D Eli unille menen tästä nyt.