Pääsen siis bloggaamaan siitä kuinka olen nälkäkiukkuinen ja kuinka en normaalistikaan syö kuutta annosta ruokaa päivässä. No en, olen närppijä. Syön käytännössä koko ajan jotain pientä. Määrät on takuulla tähtitieteelliset, ei ihmekään että vaaka näytti mitä näytti. Noh, onneksi mukava täti luontaistuotekaupassa osasi kertoa miten lähtee kilot. Ja suositteli myös vahva vihreä tee - kapseleita kiinteytykseen ja laihdutuksen tueksi. Jos ne toimii yhtään niinkuin epäilen, niin ehdottomasti ovat rahan arvoisia. Koko setti (kapselit ja viiden päivän Nutrilett pikakuuri) maksoi 44,40€ ja kohta nähdään että onko rahan arvoinen. Äiti sanoi että kun satsasi rahallisesti mun hyvinvointiin niin hän haluaa nähdä tuloksia. Mietin ihan kiusallani että kuihdutan itseni taas sinne melkein 15kg hoikemmaksi mutta eihän siinä taas olis mitään järkeä. Kyllähän sekin tee-mehu paastolla onnistuis luultavasti hyvinkin nopeasti mutta sitten en jaksais tehdä yhtään mitään. Ei sekään olis kivaa.

Aion raportoida tarkkaan fiiliksistäni dietin aikana, ja sen jälkeen alkaa pitää pienimuotoista ruokapäiväkirjaa tähän blogiin että pystyn vahtimaan syömisiäni. Ihan sillai niinkun muun asian oheen, en toki halua että tästä tulee pelkkä laihdutusblogi. Varsinkin kun sitä laihdutettavaa ei nyt loppupeleissä niin hirveästi ole. Vähän reilut viis kiloa.

Eri jännä päivä ollut tänään. Töissä oli henksupalaveri, jonka olis voinu jättää pitämättä ja töissä olin osan iltaa yksin. Paukutin helvetilliset myynnit. Ja kivaa oli. Hihhih. Ja nyt voisin pikkuhiljaa laittaa paapimaan että voin päivällä piipahtaa viemässä Kelaan jännälappuja. Jiihaa. Täytin netissä sen upean työtön-työtön-työtön-lapun. Tarvii vaan viedä kopsut palkkakuiteista tonne vielä että saavat mulle rahaa tilille laitettua. Kiitos. Vituttaa tämä ainainen kädestä suuhun eläminen. Loppukuulle käytössä about 200€. Ei paljon naurata. Onneksi on laskut maksettu. Ens kuussa tulee taas vakuutusmaksut maksettavaksi autosta. Mistähän rahasta sen saa maksettua... Täytyy varmaan lähteä kylille huoraamaan, ei tässä kai muukaan auta. Jeah.