Huhhuh. On ollut sellainen viikonloppu ettei ole edes lyhyttä tekstiä päässyt kirjoittamaan. Perjantaina kävin siellä haastattelussa, sillon oli jo varma fiilis että töitä tulee ja työnkuva kuulosti itseasiassa huomattavasti paremmalta paikan päällä, musta ruvettiin leipomaan vuoropäällikköä. Kyllähän mulle kesätyö vuoropäällikkönä täysillä tunneilla kelpaa! Ja tänään tosiaan soitettiin että mä sain sen työn ja palataan asiaan että koska aloitan. Työsoppari kirjoitetaan 6.4 ja huhtikuussa on tiedossa uudella työporukalla illanviettoa sun muuta mukavaa. Toivottavasti on kivat työkaverit.

Eilen oli tosiaan se My Chemical Romancen keikka. Oli aivan mahtavaa, hienoa fiilistellä vanhoja biisejä ja porukka oli mahtava. Kiitos tytöille. Rauskulla (Mersu) oli mukava mennä ja hyvin löydettiin perille. Pojat oli söpöjä, siideri oli kallista ja paikat aivan loistavat! Ja mukaan tarttui hieno fanihuppari. Ihanan lämpöinen ja pehmoinen. <3

Ja meinasin heittää poikaystävän pellolle. Haluaisin kovasti, mutta en voi. Ei selityksiä. Nyt True Blood ja nunnumaan, väsyttää kovin kauheesti paljon. Aamulla sitten pesemään uus tukka ja torstaina varmaankin väriä juurikasvua peittämään. Jepajee.