Voi luoja, mikä reissu kaverille. Meitä oli siis kaksi. Viinipulloja oli kolme. Aamulla huomattiin että ne kaikki oli tyhjiä. Olo oli sen mukainenkin. En muista juuri mitä ollaan juteltu yöllä, mutta henkevää on ollut ja lennokasta. Puolen yön kieppeillä mentiin paapimaan, alkoi vanhoja väsyttää. Pääsin oikaisemaan sänkyyn ja suljin hetkeksi silmät. Sitten tulikin jo kiire vessan ihanaiselle lattialle, jossa muuten sitten nukuin koko yön. Ja oksensin valehtelematta 25 kertaa. Ja sammuin omaan oksennukseeni. Ja nyt nolottaa. Hirveä olo edelleenkin!

Tunti sitten sain vasta kunnolla syötyäkin jotain. En pystynyt menemään edes tallille, epäilin etten ollut ajokunnossa ennen puolta kuutta. Ajoin kuitenkin kotiin kahden aikaan. Olo oli ihan hyvä, ainakin siinä vaiheessa. Kotona oon vaan lähinnä nukkunu ja juonu vissyä (luojan kiitos että on SodaStream) ja greippimehua. Buranaa on kadonnut myöskin muutama. Ja kissat hoitaa mua kivasti, koko ajan paleltaa niin lapsukaiset on kyljessä kiinni lämmittämässä. Sen verran hävettää että ei ulos kehtaa ihan hetkeen mennä... Ja kaverille propsit siitä että pesi kylppärin mun jäljiltä vaikka silläkin oli darra. Tosin, suurin osa sotkuista varmaan lähti siinä kun kävin suihkussa herättyäni. Kätevää, ei tarvinnut kun mönkiä suihkun alle ja laittaa vesi päälle. En olis kehdannut ilman suihkussa käymistä siirtyä sänkyyn nukkumaan. Hiukset ja toinen puoli kasvoista oli ihan lähmässä. Onneksi lattialla oli lämmin ja kaveri toi yöllä mulle huovan.

Kohta alkaa Pretty Woman, jonka jälkeen aion tasan tarkkaan mennä nukkumaan. Täyttelen Kela-laput sitten aamulla ja vien ne työmatkalla laatikkoon. Ja haluan jotain kunnollista ruokaa huomenna. Toivottavasti selviää tällä yhden päivän darralla, vaikka pahoin pelkään että tällä iällä nää darrat on kakspäiväisiä... Argh. Olipa taas aikuista käytöstä. Noh, en ota tavaksi. Kai sitä kerran vuodessa saa yhdet överit vetää.

Nyt menen keittämään teetä ja valmistaudun henkisesti leffan katseluun ja huomiseen työpäivään. Vois pistää pikaseen koneellisen pyykkiä pyörimään niin saisin tänään mukamas jotain aikaan. Joo, kuulostaa suunnitelmalta. Mulla olikin puhtaat sukat ja alushousut loppu. Ää.. Tahdon kuolla.